Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2010 20:28 - силикона не запълва празното пространство между ушите
Автор: sabrosa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 995 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 19.10.2010 09:37


И ако досега не сте разбрали – говорим си за женска красота. И по-точно - за една съществена част от нея – женската гръд. И дали наистина е нужно в опитите си да се докараме по-хубавки, да извръщат погледи по нас и да се докажем като ‘вървежни’, накрая да превърнем себе си в нечие чуждо подобие.

Непрестанната прокламация на всякакви нововъведения за неизброимите приоми да се разкрасим, изкусно налага даден продукт и безразборно лепва етикети с ‘модерните’ понятия за това що е секси, изкупваемо или красиво. Та не е ли пределно ясно каква е функцията на рекламата и с какви инструменти разполага тя, за да човърка и възбужда нервните клетки на мозъка ни? Ама моля ви, ползвайте и другата половина де – не позволявайте да ви възпитава телевизияата!

Надявам се знаете, че мъжете се заглеждат по силиконови планини, но не се женят за тях. Ако разчитате на тази примка, трябва предварително ясно да сте дефинирали в главичката си разликите м/у любовница и жена. Тя е точно като тази между естествените и силиконовите гърди. Не проумявам с кой акъл си мислите, че примамвайки някой мъж в леглото си с тонове кремове, помади и темподобни всевъзможни ‘коректори’, ще остане с вас за закуска след вечерното минаване през банята?! Подяволите, като нямате гърдите на Емилия и косата на Анелия, не разполагате с други предимства ли? Или се кефите да ви възприемат така:

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/minutizacultura/story/716310712-Andrea_za_pop_folka_kolejkite_silikona_i_Aleksandar_Makedonski.html

Силикона не запълва празното пространство между ушите.
Без коментар.

Аз лично ‘отглеждам’ себе си според следната философия: искам мъжете да се заглеждат по мен, но после да питат за името ми, не за тарифата ;) А, поправете ме ако греша, някой жени изглеждат безумно евтино. Не желая животът ми да се превръща в маскен бал, или по-лошо – в театър. Заобиколена съм от своеобразни подобия на восъчни фигури, предлагайки фриволно extension-ите, циците, сандалките, джуките и дупетата си на ‘произвола на Съдбата’ (само ако може да е поне ‘С’ класа).

Някъде по-натам ще обърна специално внимание и на безбройните тъжни статистики относно гафовете в пластичната хирургия, насмешливи, но и стряскащи примери в доказателство за това, че намесата в естествените процеси на който и да е организъм, колкото и да сме напредничави, все още в прекалено голям процент води до ответни реакции. Отрицателни такива.

Вижте, и аз не намирам за естетично акнето, стриите или пък кривите зъби. Не твърдя, че всички сме красиви, умни, забавни, запомнящи се, обичани. Че не таим комплекси и опасения относно външния си вид. ‘Не е срамно тялото ни, а това което мислим за него’. Бъдете уверени, че дребните несъвършенства в комплект със, със сигурност, неповторимата ви усмивка, оформят същностната ви характеристика на индивид, не на безгръбначно. Изконната изящност и вечното предимство е усмивката, момичета! Ако говорим само за външен вид, разбира се.

Та... казвам просто да спрете телевизора и да застанете пред огледалото. И стойте там докато не намерите тази брънка от съществото ви, която ви отличава, дава ви предимство, част от вас, която Господ ви е дал, за да правите пътеки в пущинака и да разбивате мъжки сърца навред. А сега изправете раменете си и си вирнете нослето, защото убедена съм, че там някъде има някой, който ви обожава именно заради това което сте. Чувала съм, че няма нищо по-завладяващо от една жена, която познава, харесва и владее себе си.

БЪДЕТЕ себе си! Това е по-трудната борба. И тя е, която ви прави достойни.
Първите вече влязоха, а вие?

 


Тагове:   фреш,   сок,   натурален,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sabrosa
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 36223
Постинги: 15
Коментари: 32
Гласове: 76
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930