Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2010 00:10 - за търсенето и предлагането
Автор: sabrosa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 816 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.10.2010 10:05



Замисляли ли сте се как би звучал слоугана на Ерата ни? Кой закон ни направлява, досущ както овчар стадото си, и е безкомпромисен в крайността на вариациите, които предлага? "Търсенето определя предлагането" – или се включете в търга или бъдете обезличени.

 

Както вече беше споменато, прогресът ни отвори необозрими хоризонти да разгърнем себе си и да опознаваме светът. Всичко, с което разполагаме днес, а допреди 100 години някои само са копнели, е всичко, което днес ни прави нещастни. Незадоволени, неориентирани, алчни, агресивни. В надпреварата да знаем, можем, кажем и направим на юруш де що сме изпуснали по типично нашенски обичай, изгубихме пътеводитят си – АЗът.

И ако си мислите, че щтриховайки силуета на личността си през призмата на най-антихуманното оръжие - модата, имате абсолютно необорим резон – как иначе бихте били успешни и "вървежни".

Имам новина обаче - предлагането е голяяямо момичета! Тоест :

неуникален продукт + голям избор => малко търсене. Честито.

Жените сме курви. Оказва се, че префърцуненото отричане на "уж" изкривените представи за това кое е секси и кое е красиво, според кого и защо, се разстилат прогресивно в ежедневното ни обкръжение и е причина момичетата, които още не знаят, че не бива да слагат втори тампон преди изваждането на първия, да се обезобразяват, робувайки на стремежа си да се харесат на всяка цена или да избият НЕвродени комплекси.

Присъствието в кварталното кафене или в леглото на някой "брутален пич, ама не обърнах внимание на името му", е прелюдия към евентуалните кожени палта, диаманти, кучета, джакузита, хотели и токчета за петстотин евро. Заедно със спермата обаче, държа да предупедя, поглъщате в себе си и пагубна илюзия – че сте единствена. А мъжете са рецисивни индивиди в пълното си право да ебат и да си плюят на петите – просто защото могат да си го позволят. Вероятно поне бихте намерили своего роду утеха в новите си наелонови дрешки, в които сте скрили поредния кубик силикон.

Какво съвършенство можеш да постигнеш, вървейки срещу естествения баланс? Ако приемем без преднамереност или излишен нарцисисъм, че (най-простичко казано) каквото правим хората го правим за вниманието на отсрещния пол, все пак крайната сюблимна и най-желана развръзка е ТЯ – любовта, защо да се преструваме и какво ще получим накрая? Имам отговор и се съмнявам, че ще ви се угоди – ще получим, каквото сме предложили.

И ако сега дай Боже се питате все пак коя сте - ще различите отговора в темповете на сърцето си ... Първите вече влязоха, а вие?

   



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sabrosa
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 36177
Постинги: 15
Коментари: 32
Гласове: 76
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930